Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek a speedfitnessről képes leírás - Speedfitness.tlap.hu
részletek »

Cikkek a speedfitnessről - Speedfitness.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » Cikkek a speedfitnessről
Keresés
Találatok száma - 11 db
15 perces edzés, hatékonyan

15 perces edzés, hatékonyan

A Speedfitness azok számára jelenthet megoldást, akiknek elsősorban nincs idejük konditerembe járni, vagy egyszerűen csak lusták hetente több alkalommal egy-másfél órát edzeni, vagy melegben utálnak mozogni. Ezzel a módszerrel 15 perc alatt kiválthatsz egy másfél- két órás izomerősítést, utána pedig a napokig tartó izomláz garantált.

Az egészségért

Az egészségért

Egészen kis korom óta folyamatosan sportolok. Az egyetemig kizárólag a tánccal foglalkoztam, majd a Testnevelési Egyetemen nagyon sok féle sportággal ismerkedtem meg, többek között az aerobikkal is, melybe teljesen beleszerettem. Megszereztem edzői oklevelemet, és több mint fél éve heti 3-4 órában oktatok egy fitness teremben. Az aerobik hatására döntöttem úgy, hogy a fitness világában maradok, hogy minél több fajtáját megismerjem. A különböző típusú aerobik jellegű és fitness termi lehetőségek között felütötte fejét egy teljesen új mozgásforma, az EMS-tréning. Ez a fajta edzésforma engem is érdekelni kezdett, olyannyira, hogy még a szakdolgozatomat is ebből a témából írom.

Gyors és hatékony mozgásforma - Speedfitness

Gyors és hatékony mozgásforma - Speedfitness

Biztosan hallottál már az új, gyors és nagyon hasznos edzéstípusról. Stötzer Nikolettával, Speedfitness vezető edzővel beszélgettünk erről a nagyon népszerű mozgásformáról. Az ems edzések során elektródák segítségével tudjuk megdolgoztatni az izmainkat, ezek hozzák létre az összehúzódásokat és ezzel egyben fejlesztik is azokat.

Így fogyókúrázz!

Így fogyókúrázz!

Szeretnél lapos hasat, feszes testet, szép testtartást és jó közérzetet? De nem szeretnél ennek eléréshez hetente többször több órát eltölteni az edzőteremben? A Speedfitness edzésprogramot pont erre fejlesztették ki, és hatékony megoldásnak bizonyul.

Mozgásvilág

Mozgásvilág

Az új generációs elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izom összehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos ellenállásos edzések alatt, amikor kizárólag az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek. Intenzitás, programválasztás, és egyéni célkitűzéstől függően akár szálkásításra, akár erősítésre, állóképesség növelésre vagy gyorsaság fejlesztésre is alkalmas, nem csupán izomépítésre.

Speedfitness - hetente kétszer

Speedfitness - hetente kétszer

Tökéletesen átmozgatja testünket a speedfitness. A szabadidősportok körében egyre népszerűbb a speedfitness, amely látványos és gyors változást ígér. Hetente kétszer tizenöt perc, és minden porcikánk formálódik közben. Elfoglalt anyáknak, kevés szabadidővel rendelkezőknek ajánlják elsősorban.

Speedfitness lényege

Speedfitness lényege

A Speedfitness módszer egy elektromos izomstimulációt (EMS) alkalmazó tréning. Az EMS, az angol electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció fogalmának rövidítése. A hagyományos erősítő edzés és az ems-tréning edzéselvei átfedéseket mutatnak, mivel mindkét eljárás az ember sportmotoros képességeinek, erejének növelését tűzte ki célul. Rehabilitációs célokra a módszert már régóta használják. A gyógyászatban a páciens passzív módon mozgatja meg izmait. Ezzel ellentétben a Speedfitness ugyan ezt a technológiát felhasználva aktív módon edzi meg a test izmainak 90%-át.

Speedfitness: gyors izomláz

Speedfitness: gyors izomláz

Hetente kétszer 15 perc, és mozgás nélkül is tökéletes alakunk lesz! - ezt ígéri a speedfitness. Eddig azt hallottuk, a tökéletes test titka a diéta mellett a rendszeres edzés. Mindezt helyettesítheti egy gép? Egy próbát megér! -gondolta Erika, a Blikk Fitt újságírója, s tesztelte az új módszert.

Tóth József

Tóth József

Amit a speedfitness területén fontos tudnunk A speedfitness módszere A speedfitness napjaink legújabb és egyben leggyorsabban ható edzésprogramja. Abszolút idomul a mai kor sietős tempójához és így a mai kor tagjainak szokásaihoz is. Hogy milyenek ezek az igények?! A lehető legkevesebb idő-, és erő befektetéssel a lehető legmagasabb fokú eredmény elérése. Adott helyzetben ez gyors súlyvesztés, erősödés és alakformálás. A speedfitness a gyakorlatban egy EMS géppel történik, az EMS, elektródák segítségével impulzusokat bocsát ki izomzatunkra, a hatás egyik oka, hogy az impulzusok nem csak a felületes, hanem a lentebb meghúzódó izmainkat is érintik. Ezek az impulzusok az izmok egyenletes összehúzódását és elernyedését váltják ki, a sok, intenzív és erős összehúzódás pedig az izom erősödését okozza. Mire figyeljünk a speedfitness edzéshatékonyságának növelése érdekében? A speedfitness alapvetően hasonló módszerekkel tehető hatékonyabbá, mint bármelyik másik testépítési módszer. Ezek az alappillérek a következők, a táplálkozás, és a fizikumunkhoz való viszonyulásunk.

Hirdetés
Tökéletes edzés

Tökéletes edzés

A szabadidősportok körében egyre népszerűbb a speedfitness, amely látványos és gyors változást ígér. Hetente kétszer tizenöt perc, és minden porcikánk formálódik közben. Elfoglalt anyáknak, kevés szabadidővel rendelkezőknek ajánlják elsősorban. Speciális mellényben, illetve combra, felkarra és popsira erősített pántokkal végezzük az egyáltalán nem megerőltető gyakorlatokat. A nagyobb terhelést az elektródákon keresztül érkező impulzusok jelentik a testnek, ugyanis ennek hatására az izmaink hihetetlen gyorsasággal megfeszülnek és elernyednek. Az izommozgás bizsergető érzést okoz.

Tuti fogyókúra, speedfitness szülés után

Tuti fogyókúra, speedfitness szülés után

Mielőtt igazán nekiveselkedek a diétázásnak, elmentem egy barátnőm invitálására Vácra egy speedfitness órára. Hát mondanom sem kell, isteni volt. Imádom, hogy nem tart tovább 16 percnél, hogy úgy izzadok és kifáradok tőle, mintha másfél órát edzettem volna valami büdös konditeremben. Az izmaim az óra után pedig feszülnek, a feles kilók pedig remélem, majd csak leolvadnak rólam. Másnap pedig olyan izomlázam volt, mintha másfél órás aerobic órán lettem volna. Imádom, hogy minden porcikámat megmozgatja, így egyetlen izmom sem tunyul el, nagyon tetszik, hogy nem kell órákig utazgatni, logisztikázni, hanem a férjem elvisz, és amíg én bent izzadok, ő kint sétál, telefonál, szivarozik kb. 20 percet.

Tuti menü