Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb EMS training itthon képes leírás - Speedfitness.tlap.hu
részletek »

Egyéb EMS training itthon - Speedfitness.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » Egyéb EMS training itthon
Keresés
Találatok száma - 6 db
Debrecen - XBody EMS

Debrecen - XBody EMS

X-BODY EMS tréning, edzés Debrecen belvárosában, elektromos izomstimulációs személyi edzés. Alakformáló torna személyre szabott programmal. Kérjük kérjen időpontot és látogasson el fitnesz termünkbe. Akciós fitness bérlet árak, X-body próba edzés lehetősége első alkalommal. Várjuk szeretettel stúdiónkba! Nem csodaszert kínálunk, hanem valódi eredményt! Nem mondjuk, hogy munka nélkül az általad elvárt eredmény megvalósul. Aki ilyet ígér, nem mond igazat. Nem csodaszert kínáluk ? neked kell dolgozni, az Xbody ?csupán? egy eszköz, ami rövid időn belül megtéríti a befektetett energiát, pénzt és időt. Igen, el kell járnod az edzésre, ám nem szükséges 1,5-2 órát izzadnod az edzőteremben, már 20 perc alatt eléred ugyanazt az eredményt.

Ems tréning

Ems tréning

Szeretné, hogy partnerei magas minőségű, mindenre kiterjedő képzést kapjanak? Esetleg nincs ideje vagy kapacitása a megfelelő oktatásokra? Mi segítűnk! Oktató gárdánk mind tapasztalt és gyakorlott szakamberek, akik rendelkeznek számos szakirányú végzettséggel valamint kiemelkedő szakmai gyakorlattal! Tanfolyamaink elméleti és gyakorlati anyagai több 1000 óra valós tapasztalaton alapulnak!

fitness edzők

fitness edzők

Mit muszáj ismerni a speedfitness kapcsán? A speedfitness módszere. A speedfitness napjaink legmodernebb és egyben leghatékonyabb edzés módszere. Abszolút simul a mai napok rohanó lüktetéséhez és így a mai kor emberének igényeihez is. Hogy mik ezek az elvárások?! A lehető leggyorsabb idő-, és erő igénybe vételével a lehető legmagasabb mértékű siker megszerzése. Adott helyzetben ez gyors fogyás, izmosodás és alakformálás. A speedfitness edzése egy EMS géppel történik, az EMS, elektródákon keresztül impulzusokat bocsát ki izmainkra, a hatás egyik oka, hogy az impulzusok nem csak a felszíni, hanem a mélyebben meghúzódó izmainkat is megmozgatják. Ezek az impulzusok az izomzat ütemes összehúzódását okozzák, a sok, intenzív és erős mozgás pedig az izomzat erősödését okozza. Mit tehetünk a speedfitness módszerénekhatékonyságának növelése érdekében? A speedfitness lényegében hasonló módszerekkel tehető hatékonyabbá, mint bármelyik másik testépítési technika. Ezek az alapvető dolgok a következők, az étkezés, és a testünkhöz való hozzáállásunk.

Pécsi Péter

Pécsi Péter

Elöljáróban mindenképpen megjegyezném,hogy nem nagyon hiszek a XXI.századi modern csodakütyükben.Sokkal inkább hiszek a rudakban a tárcsákban a kézisulyzókban. Ha erősítésről van szó csak a hideg vasak győznek meg. Ma viszont Tepó jóvoltából kipróbálhattam a Miha Bodytec EMS gépet.

Turbó Fitness

Turbó Fitness

Feszes test, csodás megjelenés, gyönyörű tartás, vitalitás, magasabb teljesítményszint, fejlett testtudat, csak néhány a számtalan pozitívum közül, amit a Turbofitness ems tréning kínál. Stúdiónk a csúcsminőséget képviselő XBody Ariculus X8 izomstimulátor gépet használja.

XBody

XBody

Már heti 2x20 perc edzéssel látványos hatás érhető el a lehető legbiztonságosabb módon. Az alacsony frekvenciájú elektromos ingerek közvetlenül az izmokra hatnak, így már kezdő szinten is haladó hatásfokot képesek elérni. Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody kiváló partner.

Tuti menü