Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
EMS videók képes leírás - Speedfitness.tlap.hu
részletek »

EMS videók - Speedfitness.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » EMS videók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csak csajok

Csak csajok

Speedfitness óra Fluor Tomival és VV Gigivel. Ők már kipróbálták, és érezték a hatékonyságát. Rövid idő alatt, látványos eredményeket lehet elérni. Feszes test, izmosodás, zsírégetés, csak néhány látványos eredmény.

Life

Life

A Life riportere, Katz Dávid megadta magát: az Ez zsír! egészséges életmódprogramunk keretében ő is fogyókúrára adta a fejét. Elsőként ellátogatott egy olyan órára, ahol áramütéssel kezelték egyelőre még nem igazán látványos izmait. Mint kiderült, az ems tréning Dávid számára teljesen új és nem éppen kíméletes edzésmódszer.

Speedfitness ems

Speedfitness ems

A piac legfejlettebb egésztestes izomstimulátora Magyarországon, az első magyarországi forgalmazótól. Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a speedfitnessel már heti 2x20 perc edzésidő alatt elérhető.

Symbol Speedfitness

Symbol Speedfitness

A Symbol Speedfitness Stúdió 2011. októbere óta várja a mozgásra vágyó kedves vendégeit a NyírPlaza épületével szemben, a Szegfű u. 58/C szám alatt. Mi sem bizonyítja jobban az általunk nyújtott edzés hatékonyságát, mint az a tény, hogy számos vendégünk a stúdió megnyitása óta rendszeres látogatónk. Megannyi sikertörténet, eredményes küzdelem a kilókkal áll már a stúdió aranyoldalain.

Új mozgásformákat teszteltünk- speedfitness

Új mozgásformákat teszteltünk- speedfitness

Ha szeretnél minimális idő alatt maximális eredményt elérni az edzéssel, akkor a Speedfitness neked való! Gondoltad volna, hogy ezzel az edzésformával 20 perc alatt olyan edzésmunkát végezhetsz, mintha 2 órán keresztül a konditeremben emelgetnéd a súlyokat?

Tuti menü