Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speedfitness linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Speedfitness képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
 Mojito Szolárium & Speedfitness Stúdió

Mojito Szolárium & Speedfitness Stúdió

Kedves vendégeink! Bérlet akciónk mellett, még krém akcióval is kedveskedünk nektek. Számos nagy flakonos, és tasakos krémünk árát is csökkentettük. Részletek az üzletben! Mojito Szolárium ∓Speedfitness Stúdió (Nagykanizsa)

15 perces edzés, hatékonyan

15 perces edzés, hatékonyan

A Speedfitness azok számára jelenthet megoldást, akiknek elsősorban nincs idejük konditerembe járni, vagy egyszerűen csak lusták hetente több alkalommal egy-másfél órát edzeni, vagy melegben utálnak mozogni. Ezzel a módszerrel 15 perc alatt kiválthatsz egy másfél- két órás izomerősítést, utána pedig a napokig tartó izomláz garantált.

17 Speedfitness & power plate studio Rózsadombon

17 Speedfitness & power plate studio Rózsadombon

A 17 Speedfitness Power Plate Studio 2011 szeptemberében nyílt. A kezdetekben Speedfitness studio mára már Power Plate géppel is bővült. Gondos odafigyeléssel, a vendégek teljes körű kiszolgálása érdekében az exkluzív, légkondicionált környezet mellett edzéseink jól képzett személyi edzők segítségével folytathatók. Így az edzések az Ön állóképességének és testalkatának megfelelően történnek.

Alakmánia

Alakmánia

Speedfitnes, Ems edzés? Mi is az? Most hallod ezeket a szavakat először? Esetleg már hallottad de nem tudod pontosan mik ezek?! Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ezt most mind elérheted a Speedfitness multi-edzővel, mindössze heti 2×20 perc alatt! A Speedfitness egy elektro stimulációs edzés, rövidítve Ems edzés.

Álom alak stúdió

Álom alak stúdió

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ezt most mind elérheted a speedfitness multi-edzővel, mindössze heti 2x20 perc alatt! 20 perc speedfitness ugyanolyan hatásos, mint 3 x 90 perc kemény edzés a tornateremben!

Avtiv life in activ body

Avtiv life in activ body

Az Active Life Studio célja, hogy a mai rohanó világban aktív életet élhess! Segítünk tested karbantartásában, hiszen szlogenünk szerint is: Aktív élet aktív testben! Activ Life in active body! Studiónk a speedfitnes, cellulit kezelés, relaxálás és masszázs szolgáltatásit úgy alakította ki, hogy bármikor időt tudj rá szakítani. Várunk exluzív szalonunkban akár csak 20 percre is! Amit a speedfitness nyújt neked: edzés, fogyás, cellulitis kezelés, relaxáló masszázs! Edzz, fogyj és formálódj akár 20 perc alatt!

Az egészségért

Az egészségért

Egészen kis korom óta folyamatosan sportolok. Az egyetemig kizárólag a tánccal foglalkoztam, majd a Testnevelési Egyetemen nagyon sok féle sportággal ismerkedtem meg, többek között az aerobikkal is, melybe teljesen beleszerettem. Megszereztem edzői oklevelemet, és több mint fél éve heti 3-4 órában oktatok egy fitness teremben. Az aerobik hatására döntöttem úgy, hogy a fitness világában maradok, hogy minél több fajtáját megismerjem. A különböző típusú aerobik jellegű és fitness termi lehetőségek között felütötte fejét egy teljesen új mozgásforma, az EMS-tréning. Ez a fajta edzésforma engem is érdekelni kezdett, olyannyira, hogy még a szakdolgozatomat is ebből a témából írom.

Balance stúdió

Balance stúdió

Lehetséges hosszadalmas, megerőltető edzések nélkül, mindössze 20 perc alatt minden izmot átmozgatva gyors és tartós alakformálást elérni? Igen, lehetséges a speedfitness segítségével. Már heti 2x2 perc időráfordítással tartós eredményt lehet elérni.

Bank center fitness

Bank center fitness

A Speedfitness az egyik legmodernebb edzésforma, ami már 20 perc edzésidővel lehetővé teszi azt az eredményt, amit eddig csak nehéz munkával és rengeteg idővel érhetett el. A vitalitás, a rendszeres mozgásból származó energiatöbblet, és a látványos fizikai fejlődés nem csak az edzőteremben lehetséges hála az elektrostimulációval üzemelő Speedfitnessnek. Próbálja ki az EMS (electro-myo-stimulation) technológiát és tapasztalja meg a saját bőrén a testedzés legújabb, az ízületeket kímélő, a csontokat a hagyományos edzésformáknál sokkal kevésbé terhelő módját.

Hirdetés
Best contour speedfitness stúdió

Best contour speedfitness stúdió

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével Magyarországra is megérkezett! Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is!

Bio-fit center

Bio-fit center

A Bio-fit centerben a speedfitness segítségével végre olyan testet alakíthatsz ki magadnak, amelyre mindig is vágytál. Gyere el hozzánk és próbáld ki te is a jövő alakformáló módszerét! A speedfitness gép kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, amely rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A mindössze 20 percig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

Bodycoon speedfitness

Bodycoon speedfitness

Várunk újonnan nyílt Bodycon speedfitness stúdiónkba a váci Liget szomszédságában. Győződj meg személyesen is a korszakalkotó edzésforma hatékonyságáról: Ems tréning - villámgyors eredmények heti 2x20 perc edzésidővel személyi edző irányítása alatt; body consulting - fogyás, testformálás, izomépítés és rehabilitáció személyre szabottan.

Cinema speedfitness

Cinema speedfitness

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető.

Coca cola testébresztő aerobik nap

Coca cola testébresztő aerobik nap

Ilyen még nem volt! 2012-ben a Coca-Cola Testébresztő aerobik nap hatéves történetének legnagyobb szabású eseményére készülünk! A megújult rendezvényen soha nem látott program-kavalkád vár rád: 4 helyszínen közel 30 óra közül választhatsz. A programokat megdupláztuk, ám a jegyárakat nem emeltük! De vigyázz, nehogy lemaradj! Az eseményen létszámlimit van, ezért biztosítsd időben a helyedet a tavasz legnagyobb fitnesz bulijára.

Csak csajok

Csak csajok

Speedfitness óra Fluor Tomival és VV Gigivel. Ők már kipróbálták, és érezték a hatékonyságát. Rövid idő alatt, látványos eredményeket lehet elérni. Feszes test, izmosodás, zsírégetés, csak néhány látványos eredmény.

Debrecen - XBody EMS

Debrecen - XBody EMS

X-BODY EMS tréning, edzés Debrecen belvárosában, elektromos izomstimulációs személyi edzés. Alakformáló torna személyre szabott programmal. Kérjük kérjen időpontot és látogasson el fitnesz termünkbe. Akciós fitness bérlet árak, X-body próba edzés lehetősége első alkalommal. Várjuk szeretettel stúdiónkba! Nem csodaszert kínálunk, hanem valódi eredményt! Nem mondjuk, hogy munka nélkül az általad elvárt eredmény megvalósul. Aki ilyet ígér, nem mond igazat. Nem csodaszert kínáluk ? neked kell dolgozni, az Xbody ?csupán? egy eszköz, ami rövid időn belül megtéríti a befektetett energiát, pénzt és időt. Igen, el kell járnod az edzésre, ám nem szükséges 1,5-2 órát izzadnod az edzőteremben, már 20 perc alatt eléred ugyanazt az eredményt.

Dreambody

Dreambody

Szolgáltatásaink Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves Vendégeinket: -Keringési rendszer javítására összpontosító edzés -Feszesítés -Zsírégetés -Testép ítés -Fitness -Egy megcélzott izomcsoport erősítése -Regeneráló program -Fájdalomcsillapítás -Cellulit isz kezelés

Tuti menü