Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speedfitness Budapesten képes leírás - Speedfitness.tlap.hu
részletek »

Speedfitness Budapesten - Speedfitness.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » Speedfitness Budapesten
Keresés
Találatok száma - 23 db
17 Speedfitness & power plate studio Rózsadombon

17 Speedfitness & power plate studio Rózsadombon

A 17 Speedfitness Power Plate Studio 2011 szeptemberében nyílt. A kezdetekben Speedfitness studio mára már Power Plate géppel is bővült. Gondos odafigyeléssel, a vendégek teljes körű kiszolgálása érdekében az exkluzív, légkondicionált környezet mellett edzéseink jól képzett személyi edzők segítségével folytathatók. Így az edzések az Ön állóképességének és testalkatának megfelelően történnek.

Avtiv life in activ body

Avtiv life in activ body

Az Active Life Studio célja, hogy a mai rohanó világban aktív életet élhess! Segítünk tested karbantartásában, hiszen szlogenünk szerint is: Aktív élet aktív testben! Activ Life in active body! Studiónk a speedfitnes, cellulit kezelés, relaxálás és masszázs szolgáltatásit úgy alakította ki, hogy bármikor időt tudj rá szakítani. Várunk exluzív szalonunkban akár csak 20 percre is! Amit a speedfitness nyújt neked: edzés, fogyás, cellulitis kezelés, relaxáló masszázs! Edzz, fogyj és formálódj akár 20 perc alatt!

Bank center fitness

Bank center fitness

A Speedfitness az egyik legmodernebb edzésforma, ami már 20 perc edzésidővel lehetővé teszi azt az eredményt, amit eddig csak nehéz munkával és rengeteg idővel érhetett el. A vitalitás, a rendszeres mozgásból származó energiatöbblet, és a látványos fizikai fejlődés nem csak az edzőteremben lehetséges hála az elektrostimulációval üzemelő Speedfitnessnek. Próbálja ki az EMS (electro-myo-stimulation) technológiát és tapasztalja meg a saját bőrén a testedzés legújabb, az ízületeket kímélő, a csontokat a hagyományos edzésformáknál sokkal kevésbé terhelő módját.

Fitness nekem

Fitness nekem

Ami eddig csak hónapokon át tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, azt most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérheted! Heti 2x20 perc edzésidővel látható és érezhető sikereket fogsz elérni már néhány hét alatt.

Idol studio speedfitness

Idol studio speedfitness

A Speedfitness a sportolás új dimenziója: minden egyes izmot lényegesen rövidebb idő alatt, de sokkal intenzívebben és gyakrabban edz és mozgat át, mint bármely más konvencionális edzésforma. Várjuk újonnan nyílt budapesti Speedfitness szalonunkban a XII. kerületben, a Mom parknál. Győződjön meg személyesen az új edzésforma hatékonyságáról! Próbatréning ruhabérléssel és személyre szabott tanácsadással: 4500 Ft!

My-fit speed fitness concept

My-fit speed fitness concept

Hallottál már a Speed Fitness-ről? A szuperintenzív edzésformáról, ami alkalmanként csak 20 percet csen el az életedből, mégis hatékonyabb, mint egy másfél órás konditermi edzés. Ebédidőben mozgatnád át a tested? A My-Fit Speed Fitness stúdió és a Stylemagazin közös akciója jóvoltából most ezt könnyedén megteheted.

Parkspeedfitness

Parkspeedfitness

Felgyorsult világban élünk. Mindent azonnal akarunk: e-mailünk rögtön megérkezzen a címzettnek, mobilunkkal mindent perceken belül el tudjunk intézni, és az is jó lenne ha a hasizmunkon azonnal látnánk a felülések eredményét. Nagyon sok eszköz áll rendelkezésünkre, hogy minél gyorsabban és könnyebben elérjük céljainkat. Mégis minden akaraterőnket és türelmünket be kell vetni, hogy valóban élvezhessük a kemény edzések eredményeit. Miért épp ne az alakformálásban használjunk ki a mai kor technikai vívmányait?

Pineapple alakformáló stúdió

Pineapple alakformáló stúdió

A Pineapple alakformáló stúdió Budapest szívében, több éves németországi, angliai és amerikai tapasztalattal rendelkező szakembergárdával várja a fogyni és izmosodni vágyókat kortól, nemtől, életkortól függetlenül. Csapatunk célja, hogy mindenkinek felhívjuk a figyelmét a rendszeres testedzés és az egészséges táplálkozás fontosságára. A szélsebes világháló által diktált gyorsuló életritmusunk révén, a mindennapok megoldásra váró feladatai közepette nagyon nehéz időt találni a rendszeres testmozgásra. Mint az élet minden területén, jelen esetben is a kulcsszó az idő.

Rákoskerti speedfitness

Rákoskerti speedfitness

A hosszú távú siker elérése érdekében, eddzen rendszeresen hosszabb időn keresztül, 1-2 × hetente. Legalább 1, legfeljebb 4 napos szünetet tartsunk az edzések között, figyeljünk az izomzat regenerációjára és szánjunk időt az egészséges izomfelépítésre. Kevesebb edzésingerrel kevésbé jó eredményt érhetünk el, viszont a több, mint 3 edzés túledzettséget eredményezhet, amely teljesítménycsökkenéshez vezethet.

Hirdetés
Shape up stúdió

Shape up stúdió

Stúdiónkat 2011. augusztusában nyitottuk Újpesten, az Árpád út 102-104. sz. alatt. A stúdió kellemes, barátságos és kényelmes környezetet teremt minden vendég számára. Magasan képzett, tapasztalt szakemberek várják vendégeinket, így a hatékony és jó hangulatú edzések garantáltak. Várunk mindenkit szeretettel, aki időhiányban szenved, gerinc és hátfájdalmai vannak, ízületi bántalmaktól szenved, fogyni, formálódni szeretne.

Speedfitness - a 21. század forradalmi testedzése

Speedfitness - a 21. század forradalmi testedzése

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével Magyarországra is megérkezett!

Speedfitness - válts sebességet!

Speedfitness - válts sebességet!

Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével. Magyarországra is megérkezett! Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is!

Speedfitness Budapest

Speedfitness Budapest

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami a speedfitness technikával kapcsolatos. Heti 2×20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével Magyarországra is megérkezett! Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is! Pozitív érvek a Speedfitness mellett: hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg ín- és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik.

Speedfitness I.kerület

Speedfitness I.kerület

Speedfitness Budapest I. kerület. Speedfitness edzés egy profi speedfitness edzővel, heti 3*20 perc edzés és kiugró formában leszel. Hagyományos konditermi edzésekkel szinte lehetetlen annyi izom összehúzódást elérni, mint egy speedfitness edzésen. Gyors és hatékony edzésforma. A speedfitness edzéshez egy tiszta, higiénikus pamutruhát öltenek magukra az edzés alatt a vendégek. Erre kerül az elektródamellény, a karpántok, a lábpántok és a fenékpántok. Az öltözés mindössze 1-2 percet vesz igénybe, a személyi edzők úgy helyezik fel az elektródaruházatot, hogy mindenhol szorosan ráfeszüljön a testre.A Speedfitness edzés az alapgyakorlatok megtanulásával veszi kezdetét. A későbbi edzések során a Speedfitness alaphelyzetet melyet mindig fel kell vennie a vendégnek az impulzusok ideje alatt. Az izomösszehúzó impulzus 4 másodpercig tart, melyet ugyanilyen hosszúságú pihenőidő követ. a vendégek egy-két traktus alatt ráéreznek az ütemére és a kezdeti szokatlan izomösszehúzó élményt is hamar megszokják és megszeretik. Gyors és hatékony edzésforma a Speedfitness, amit a hagyományos konditermi gyakorlatok meg sem közelítenek.

Speedfitness Pesterzsébeten

Speedfitness Pesterzsébeten

Pesterzsébeten megnyílt egy új stúdió, melyben egy különleges edzésmóddal tarthatod magad karban. Kellemes környezetben,szakképzett- mosolygós oktatók várják azok jelentkezését , akik rohanó életükben tudnak heti 2×20 percet szánni testük karbantartására, egészségük gondozására. Pár szóban jellemezve egy helyen található meg és gyakorolható az a tevékenység mely magába foglalja a sport, fitness és az ezzel járó vitalitás fogalmát.

Speedfitt

Speedfitt

Mai rohanó világunkban, idő vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelünk oda az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra, az E-FIT pedig segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatos életmódra törekszenek!

Speedforma

Speedforma

A speedfitness edzésmódszer az elektromos izomstimuláció technológiáját veti be döbbenetesen hatékony tréningjeihez. a test minden izma lényegesen rövidebb idő alatt és sokszorosan intenzívebben, valamint gyakrabban van edzve, mint bármilyen más konvencionális erőnléti tréning során.

Tuti menü