Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speedfitness programok, rendezvények képes leírás - Speedfitness.tlap.hu
részletek »

Speedfitness programok, rendezvények - Speedfitness.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » Speedfitness programok, rendezvények
Keresés
Találatok száma - 7 db
Coca cola testébresztő aerobik nap

Coca cola testébresztő aerobik nap

Ilyen még nem volt! 2012-ben a Coca-Cola Testébresztő aerobik nap hatéves történetének legnagyobb szabású eseményére készülünk! A megújult rendezvényen soha nem látott program-kavalkád vár rád: 4 helyszínen közel 30 óra közül választhatsz. A programokat megdupláztuk, ám a jegyárakat nem emeltük! De vigyázz, nehogy lemaradj! Az eseményen létszámlimit van, ezért biztosítsd időben a helyedet a tavasz legnagyobb fitnesz bulijára.

Egészség és Fitness Fesztivál

Egészség és Fitness Fesztivál

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre. A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

Fitbalance

Fitbalance

Örömmel tájékoztatunk, hogy a tavaszi, rendkívül sikeres Fitbalance aréna eseményt követően, ismét megrendezésre kerül az őszi Fitbalance Millenáris Fitness expo park rendezvényünk! Az esemény időpontja 2012 október 7. A rendezvényt több helyszínen bonyolítjuk: B csarnok, teátrum, park, fogadó. A közel 100 program 6 színpadon zajlik majd egyidejűleg!

Fitness weekend

Fitness weekend

2011. augusztus utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Fitness weekend 2011 Magyarország legkedveltebb és legújabb fitness sportjainak hétvégéje Siófokon közvetlen a Balaton partján. Regisztrálj és gyere!

Nivea tour

Nivea tour

Megújult a Nives fitness tour! Idén már a család minden tagjára gondoltunk. A megszokott fitness programok mellett a csalás minden tagja talál magának megfelelő mozgási lehetőséget. Regisztrálj és vegyél részt híres fitness edzők óráin.

Speedfitness ? villámgyors és hatékony edzés

Speedfitness ? villámgyors és hatékony edzés

Oldalunkon a speedfitnessel kapcsolatos információkat találhat. Válassza Ön is ezt a hatékony és villámgyors edzésformát, és hozza formába magát heteken belül. A speedfitness az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb edzés típus, mely során megerőltetés és fárasztó gyakorlatok nélkül formálhatja alakját. Budapesten elérhető áron találhatja meg a speedfitnesst nálunk, térjen be hozzánk!A speedfitnessel a lehető legrövidebb időn belül a lehető legjobb eredményt érheti el - ezért is érdemes kipróbálni. Idősek és fiatalok egyaránt végezhetik.

Tesco fittaréna

Tesco fittaréna

A 2012. év legfittebb napja, azaz a budapesti esemény időpontja: 2012. november 25. Mutatkozz be fitnesz termékeiddel, ruhakollekcióddal vagy akár képzéseiddel a Tesco FittAréna 1500 négyzetméteres Fitnesz parkjában és Életmód expóján, amelyet a nap folyamán 4000 fitnesz rajongó keres fel!

Tuti menü