Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speedfitness vidék képes leírás - Speedfitness.tlap.hu
részletek »

Speedfitness vidék - Speedfitness.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: speedfitness.tlap.hu » Speedfitness vidék
Keresés
Találatok száma - 28 db
 Mojito Szolárium & Speedfitness Stúdió

Mojito Szolárium & Speedfitness Stúdió

Kedves vendégeink! Bérlet akciónk mellett, még krém akcióval is kedveskedünk nektek. Számos nagy flakonos, és tasakos krémünk árát is csökkentettük. Részletek az üzletben! Mojito Szolárium ∓Speedfitness Stúdió (Nagykanizsa)

Alakmánia

Alakmánia

Speedfitnes, Ems edzés? Mi is az? Most hallod ezeket a szavakat először? Esetleg már hallottad de nem tudod pontosan mik ezek?! Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ezt most mind elérheted a Speedfitness multi-edzővel, mindössze heti 2×20 perc alatt! A Speedfitness egy elektro stimulációs edzés, rövidítve Ems edzés.

Álom alak stúdió

Álom alak stúdió

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ezt most mind elérheted a speedfitness multi-edzővel, mindössze heti 2x20 perc alatt! 20 perc speedfitness ugyanolyan hatásos, mint 3 x 90 perc kemény edzés a tornateremben!

Balance stúdió

Balance stúdió

Lehetséges hosszadalmas, megerőltető edzések nélkül, mindössze 20 perc alatt minden izmot átmozgatva gyors és tartós alakformálást elérni? Igen, lehetséges a speedfitness segítségével. Már heti 2x2 perc időráfordítással tartós eredményt lehet elérni.

Best contour speedfitness stúdió

Best contour speedfitness stúdió

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével Magyarországra is megérkezett! Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is!

Bio-fit center

Bio-fit center

A Bio-fit centerben a speedfitness segítségével végre olyan testet alakíthatsz ki magadnak, amelyre mindig is vágytál. Gyere el hozzánk és próbáld ki te is a jövő alakformáló módszerét! A speedfitness gép kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, amely rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A mindössze 20 percig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

Bodycoon speedfitness

Bodycoon speedfitness

Várunk újonnan nyílt Bodycon speedfitness stúdiónkba a váci Liget szomszédságában. Győződj meg személyesen is a korszakalkotó edzésforma hatékonyságáról: Ems tréning - villámgyors eredmények heti 2x20 perc edzésidővel személyi edző irányítása alatt; body consulting - fogyás, testformálás, izomépítés és rehabilitáció személyre szabottan.

Cinema speedfitness

Cinema speedfitness

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető.

Dreambody

Dreambody

Szolgáltatásaink Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves Vendégeinket: -Keringési rendszer javítására összpontosító edzés -Feszesítés -Zsírégetés -Testép ítés -Fitness -Egy megcélzott izomcsoport erősítése -Regeneráló program -Fájdalomcsillapítás -Cellulit isz kezelés

Hirdetés
Easy fit

Easy fit

Akinek nincs ideje több órát eltölteni zsúfolt edzőtermekben és rövid idő alatt látványos eredményeket szeretne elérni! Gyere el hozzánk, és próbáld ki te is a jövő alakformáló módszerét, és garantáltan megváltozik minden, amit eddig a testedzésről gondoltál!

Estelles stúdió

Estelles stúdió

A speedfitness egyedülálló újdonság Magyarországon. Időseknek, fiataloknak, férfiaknak, nőknek, profi sportolóknak, rehabilitációra szorulóknak,valamint alakformálási célokat kitűző klienseknek kínál egy rendkívül hatékony technikát. Minimális időráfordítással nyújt egy orvosi biztonságú teljes testtréninget, érezhetőek és láthatóak eredmények rövid idő alatt. Magas hatékonyságát számos tudományos kutatás is alátámasztja.

Feel your body

Feel your body

Stúdióinkat az ország három pontján találhatja meg (Balatonfüred, Budapest, Nagykáta). Stúdióinkban szeretettel várunk minden kedves a Speedfitness edzés módszer iránt érdeklődőt. Edzőink személyre szabott edzés programokkal várják azokat, akik exkluzív környezetben gyors eredményeket szeretnének elérni a fogyás, izom építés, rehabilitációs edzés terén.

Fit for you

Fit for you

Röviden ennyi az egész: feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a speedfitness multi edzővel már rövid idő alatt elérhető Szolnokon is!

Fit life stúdió

Fit life stúdió

A Fitlife speedfitness stúdió Solymáron a Várhegy u 1. szám alatt található üzlethelyiségben került kialakításra. Az üzlethelyiség adottságai tökéletesen megfelelnek a stúdió igényeinek. A helyszín lehetővé teszi kényelmes speedfitness foglalkozások lebonyolítását.

Fitt&go

Fitt&go

Feszes test? Lapos has? Gyönyörű tartás? Kicsattanó erőnlét és vitalitás? Formás izmok? Igen! Ami eddig csak hosszú évekig tartó kemény edzéssel volt lehetséges, az most a speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2x20 perc edzésidő elegendő ahhoz, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt Az elektromos impulzusok a fő izomcsoportokat és a mélyen fekvő izmokat egyaránt dolgoztatják az edzés alatt.

Fő fasor speedfitness stúdió

Fő fasor speedfitness stúdió

A sportolás legújabb dimenziójaként minden egyes izmot lényegesen rövidebb idő alatt, de sokkal intenzívebben és gyakrabban mozgat át - ezáltal edz -, mint bármely más konvencionális edzésforma. Eredménye: gyors izomépülés, csökkenő súly, az erőnlét- és állóképesség növekedése, látványos formálódás, valamint szép bőr már heti 2 x 20 perc edzésidő alatt. Mivel az edzés intenzitását és a fejleszteni kívánt testrészeket közösen határozzuk meg, 18-99 éves korig férfiak és nők számára egyaránt meg tudjuk találni az optimális edzésstruktúrát.

Green Rabbit Fitness

Green Rabbit Fitness

Szeretnél jól kinézni? Elfoglalt vagy? Nem váltak be a fogyókúrák? Próbáltad az otthoni edzést, a futást, a konditermet, és nem voltál elégedett az eredménnyel? Szeretnél biztos lenni abban, hogy a párod akkor is téged néz a strandon, a szaunában, a tengerparton, ha épp nem figyelsz rá? Nyitott vagy az új dolgokra? Szeretnél egészségesebben élni? Szeretnél úgy edzeni, hogy közben az ízületeid biztonságban legyenek? Amennyiben a fenti kérdések közül akár egyre is igennel válaszoltál, akkor a speedfitnesst neked találták ki.

Tuti menü